Zincirsiz Filminin Özet ve Detayları

1858’de Teksas’ta, Speck Brothers, Afrikalı köle satıyor. Django (Jamie Foxx) adında bir köle satılır ve karısından ayrılır.
Dr. King Schultz (Christoph Waltz), Speck Brothers’tan Django’yu almak istiyor. Schultz, Django ile konuşma yaparken, Speck Brother Ace sinirlendi ve silahını Schultz’a yöneltti. Schultz Ace’yi öldürür ve diğer Speck Kardeşi köle elinde bırakır.

Schultz, Django’ya Brittle Brothers’ı bulmasına yardım ederken onun özgürlüğünü sunuyor. Django, Schultz ile ortak olur ve çırağı olur. Schultz, Django’nun köleleştirilen karısı Broomhilda’yı Broomhilda’nın (Kerry Washington) serbest bırakmasına yardım etmek istiyor.
Schultz, Broomhilda’nın sahibinin Calvin Candie adında bir adam olduğunu bulur. Schultz, Broomhilda’yı  kurtarmak için Candie’den (Leonardo DiCaprio) satın almak için bir toplantı düzenliyor.

Candie’nin ev hizmetçisi Django ve Broomhilda’nın birbirlerini tanıdıklarından şüphelenir. Candie anlaşmanın imzalanmasıyla birlikte Schultz’dan ısrarla elini sıkmasını ister. İşler tamamen karışır ve Django, Candie’nin evinden çıkıp karısını kurtarmak için savaşmalı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Babam ve Oğlum Filminin Özet ve Ayrıntılar

Er Ryan’ı Kurtarmak Filminin Özeti

The Godfather Film incelemesi